Camping Reglement

Wij doen ons uiterste best om uw vakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Met het verblijf op onze camping gaat u akkoord met onderstaande regels en afspraken. 

Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel niet en neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Kampeerplaats en Stroomvoorziening
De camping beschikt over 50 vrije kampeerplaatsen van minimaal 250m2. De meeste plaatsen hebben een stroomaansluiting (6 A). Wilt u hier gebruik van maken dan kunt u dat aangeven op het reserveringsformulier.

Neemt u een verlengsnoer met voldoende lengte mee.

Sanitair
Op de camping zijn schone toiletten, douches, wastafels en afwasplaatsen aanwezig voor algemeen gebruik. Het gebruik van warm water is gratis.

Huisdieren
Huisdieren dienen te worden gemeld bij de receptie en verplicht te zijn aangelijnd, gevaccineerd en in het bezit te zijn van een vaccinatieboekje. We vragen u de hond(en) buiten de camping uit te laten. Honden van de 1ste en 2de categorie zijn verboden. Maximaal 2 honden per kampeerplaats.

Barbecueën
Dit is slechts toegestaan met een hoge barbecue en dient te gebeuren onder voortdurend toezicht. Bij het gebruik van de barbecue dient u een emmer water bij de hand te hebben. 

Nachtrust/geluidsoverlast
Camping la Berge Ombragée is een rustige natuurcamping. Geluidsapparatuur mag dan ook niet hoorbaar zijn voor andere campinggasten. Van 23.00 tot 8.00 uur geldt de nachtrustperiode.

Huurperiode
Op de dag van aankomst staat de kampeerplaats of verhuuraccomodatie vanaf 14.00 uur ter beschikking. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 11.00 uur vrij (en opgeruimd) te maken. De Safaritent graag voor 10 uur weer beschikbaar stellen.

Betaling kampeerplaats
Na reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging met de details van de door u gevraagde reservering en de wijze van betaling. De aanbetaling bedraagt 50% van de verblijfskosten. De reservering is definitief op het moment dat de 1e betaling, te voldoen binnen 7 dagen na reservering, is ontvangen. De restant betaling dient u bij aankomst af te rekenen. Wij hebben geen pinapparaat dus u kunt alleen contant betalen.

Betaling verhuuraccomodatie
Na reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging met de details van de door u gevraagde reservering en de wijze van betaling. De aanbetaling bedraagt 50% van de verblijfskosten. De reservering is definitief op het moment dat de 1e betaling, te voldoen binnen 7 dagen na reservering, is ontvangen. Het restantbedrag dient u 6 weken voor aankomst eveneens te voldoen op genoemd rekeningnummer.

Toeslagen
Op de kampeerprijzen wordt een wettelijk verplichte toeristenbelasting geheven.  

Annulering kampeerplaats
Een annulering dient u zo spoedig mogelijk op schriftelijke wijze kenbaar te maken. Annuleren is kosteloos tot 8 weken voor aankomst. Wanneer u uw reservering wilt annuleren tussen 8 en 2 weken voor aankomst, ontvangt u 50% retour van de aanbetaling (minus de reserveringskosten). Bij een annulering binnen 2 weken voor aankomst, vervalt uw gehele aanbetaling.

Mocht u niet arriveren op de geplande aankomstdatum en u contacteert ons daar niet over, dan houden wij de accomodatie nog 24 uur voor u vast. Daarna gaan we over tot verhuur aan anderen zonder restitutie van de (aan)betaling.

Annulering Safaritent 
Een annulering dient u zo spoedig mogelijk op schriftelijke wijze kenbaar te maken. Annuleren is kosteloos tot 8 weken voor aankomst. Wanneer u uw reservering wilt annuleren tussen 8 en 4 weken voor aankomst, ontvangt u 50% retour van de aanbetaling (minus de reserveringskosten). Bij een annulering binnen 4 weken voor aankomst vervalt uw gehele betaling.

Mocht u niet arriveren op de geplande aankomstdatum en u contacteert ons daar niet over, dan houden wij de accomodatie nog 24 uur voor u vast. Daarna gaan we over tot verhuur aan anderen zonder restitutie van de (aan)betaling.

COVID-19 en annulering
Als er vanwege COVID-19 een officieel verbod is om naar Camping la Berge Ombragée af te reizen, storten wij uw betaling (minus 25 euro administratiekosten) direct aan u terug. 

Ook bij gesloten grenzen, of als de camping geen gasten mag ontvangen door overheidsregels, wordt de reservering geannuleerd. Er wordt 25 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. De rest van het betaalde bedrag wordt direct teruggestort. 

Verzekeren
U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Schade
Voor schade toegebracht aan gebouwen, verhuuraccomodatie en inrichtingen op de camping wordt de kampeerder aansprakelijk gesteld. Reparatiekosten of de kosten van vervanging worden op de kampeerder verhaald. 

Aansprakelijkheid
Camping la Berge Ombragée aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel van kampeerders of gasten in betrekking tot het kamperen op de camping en het gebruik van de voorzieningen, gebouwen en inrichtingen van de camping. 

Dit geldt in het bijzonder voor het spelen en zwemmen in de rivier. Ouders, begeleiders of verzorgers zijn ten allen tijde voor hun (of de hun toevertrouwde) kinderen en natuurlijk voor zichzelf verantwoordelijk.