Campingreglement

Wij doen ons uiterste best om uw vakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Hiervoor zijn enkele regels en afspraken met betrekking tot het verblijf op Camping la Berge Ombragée nodig. Met het verblijf op onze camping gaat u akkoord met onderstaande regels en afspraken. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet maar neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Kampeerplaats
De camping beschikt over ruim 50 plaatsen van minimaal 110 m2tot maximaal 300 m2  waarop u uw tent, caravan of camper kunt neerzetten. De meeste plekken beschikken over een stroomaansluiting. Wilt u hier gebruik van maken dan dient u dat van te voren te reserveren.

Stroomaansluiting
Iedere kampeerplaats beschikt over een stroomaansluiting van 6 ampère. Zorg er echter voor dat u een verlengsnoer met voldoende lengte meeneemt (Tenminste 25 meter en mocht u een nog langer snoer nodig hebben dan geven wij dat aan bij de reservering).

Grondzeilen
In de voortent of onder de luifel mag alleen grassparende grondbedekking worden gebruikt. Hieronder is plastic natuurlijk niet toegestaan.

Sanitair
Op de camping zijn schone toiletten, douches, wastafels en afwasplaatsen aanwezig voor algemeen gebruik. Het gebruik van warm water is gratis.

Huurperiode
Op de dag van aankomst staat de kampeerplaats vanaf 14.00 uur ter beschikking. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 12.00 uur vrij (en opgeruimd) te maken

Huisdieren
Huisdieren (max 2) zijn toegestaan mits altijd aangelijnd. Ze moeten buiten de camping worden uitgelaten.

Toeslagen
Op de kampeerprijzen wordt een wettelijk verplichte toeristentoeslag geheven. Deze wordt bij aankomst of vertrek verrekend.

Betalingswijze
Bij reserveringen betaalt u het totale bedrag in twee termijnen. De eerste termijn is een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Dit bedrag dient te worden voldaan binnen 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging op het daar genoemde bankrekeningnummer. Het restbedrag dient u bij aankomst te voldoen. Dit kan alleen contant.

Annulering
Bij annulering tot 21 dagen voor de aankomstdatum krijgt u de volledige aanbetaling terug. Bij een annulering, 20 dagen of korter voor aankomstdatum, wordt de aanbetaling niet terugbetaald.

Mocht u op de afgesproken datum niet kunnen arriveren dan wordt de plaats 24 uur vrijgehouden. Indien wij geen bericht hebben ontvangen kunnen wij daarna over desbetreffende plaats beschikken zonder restitutie van de aanbetaling.

Verzekeren
U dient zelf een reisverzekering af te sluiten.

Barbecueën
Dit is slechts toegestaan met een hoge barbecue en dient te gebeuren onder voortdurend toezicht. Bij het gebruik van de barbecue dient u een emmer water bij de hand te hebben.

Nachtrust/geluidsoverlast
Camping la Berge Ombragée is een rustige natuurcamping. Geluidsapparatuur mag dan ook niet hoorbaar zijn. Veroorzaak geen overlast voor andere campinggasten. Van 23.00 tot 8.00 uur geldt de nachtrustperiode.

Opruimen
Bij vertrek dient u uw kampeerplaats schoon en opgeruimd achter te laten.

Schade
Voor schade toegebracht aan gebouwen en inrichtingen op de camping wordt de kampeerder aansprakelijk gesteld. Reparatiekosten of de kosten van vervanging worden op de kampeerder verhaald.

Aansprakelijkheid.
Camping la Berge Ombragée aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel van kampeerders of gasten in betrekking tot het kamperen op de camping en het gebruik van de voorzieningen, gebouwen en inrichtingen van de camping. Dit geldt in het bijzonder voor het spelen en zwemmen in de rivier. Ouders, begeleiders of verzorgers zijn ten allen tijde voor hun -of de hun toevertrouwde- kinderen en natuurlijk voor zichzelf verantwoordelijk.

Comments are closed.