Annuleren & COVID-19

Annulering Kampeerplaats
Een annulering dient u zo spoedig mogelijk op schriftelijke wijze kenbaar te maken. 

Annuleren is kosteloos tot 8 weken voor aankomst. Wanneer u uw reservering wilt annuleren tussen 8 en 2 weken voor aankomst, ontvangt u 50% retour van de aanbetaling (minus de reserveringskosten). Bij een annulering binnen 2 weken voor aankomst vervalt uw gehele aanbetaling.

Mocht u niet arriveren op de geplande aankomstdatum en u contacteert ons daar niet over, dan houden wij de accomodatie nog 24 uur voor u vast. Daarna gaan we over tot verhuur aan anderen zonder restitutie van de (aan)betaling.

Annulering Safaritent 
Een annulering dient u zo spoedig mogelijk op schriftelijke wijze kenbaar te maken. 

Annuleren is kosteloos tot 8 weken voor aankomst. Wanneer u uw reservering wilt annuleren tussen 8 en 4 weken voor aankomst, ontvangt u 50% retour van de aanbetaling (minus de reserveringskosten). Bij een annulering binnen 4 weken voor aankomst vervalt uw gehele betaling.

Mocht u niet arriveren op de geplande aankomstdatum en u contacteert ons daar niet over, dan houden wij de accomodatie nog 24 uur voor u vast. Daarna gaan we over tot verhuur aan anderen zonder restitutie van de (aan)betaling.

COVID-19 en annulering 
Als er vanwege Corona een officieel verbod is om naar Camping la Berge Ombragée af te reizen, storten wij uw betaling (minus 25 euro administratiekosten) direct aan U terug.

Ook bij gesloten grenzen, of als de camping geen gasten mag ontvangen door overheidsregels, wordt de reservering geannuleerd. Er wordt 25 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. De rest van het betaalde bedrag wordt direct teruggestort.